Compania

Infiintata in anul 2010, compania DIADIS IMPEX are ca obiect de activitate importul si distributia produselor destinate industriei de panificatie si a produselor secundare rezultate din macinisul graului si al porumbului (tarata furajera, faina furajera de grau si porumb).
Consultantii nostri va stau la dispozitie cu cele mai bune oferte, optimizate astfel incat sa indeplineasca cerintele dumneavoastra .

Calitatea produselor comercializate si atentia pe care o acordam clientilor nostri, ne recomanda ca partener de incredere in afaceri.

Preocuparea companiei DIADIS de a asigura cele mai bune produse la cel mai optim raport pret-calitate, a dus la construirea unei oferte bogate de fainuri, grisuri si produse furajere, adaptate cerintelor mereu in schimbare ale partenerilor nostri de afaceri.

Dispunem de doua depozite logistice locate in Arad, respectiv Floresti (cluj-Napoca), de unde asiguram livrarea prompta a comenzilor cu flota prorpie de autoutilitare.

Pentru mai multe detalii, oferte personalizate sau orice informatii,nu ezitati sa luati legatura cu consultantii nostrii:
ARAD:
 Glovac Radu: 0742213246
 Gheorghe Emanuel: 0720999265
CLUJ:
 Buciu Septimius: 0720999266

Cuvinte cheie

importator fainuri si tarate

import faina ungaria

import tarate

faina brutarie

distribuitor faina

distributie fainuri

importator fainuri

tarate grau

tarate porumb

tarate secara

grau integral

tarate din grau

tarate animale

importator tarate